Copil de 9 ani gasit spanzurat

Un copil de noua ani s-a spanzurat pentru ca nu mai suporta ca fiinta care i-a dat viata sa plece, inca o data, la munca in strainatate.

Tragedie in satul Valea Mare, din comuna Faraoani. In aceasta dupa-amiaza, un baietel, in vârsta de 9 ani, de loc dintr-o comuna din judetul Iasi, a fost gasit spânzurat in gradina matusii sale.

Copilul fusese lasat aici de mama lui care a plecat dimineata spre Iasi, urmând ca sâmbata sa iasa din tara cu destinatia Germania, acolo unde isi gasise de lucru.

Toata dimineata s-a jucat cu verisoara lui, au stat cu totii la masa de prânz, iar când a prins un moment in care a ramas singur a luat o funie, s-a dus in gradina din spatele casei si s-a spânzurat de un pom.

Asa a fost gasit de matusa sa, care a lipsit de acasa pentru câteva minute.

„M-am dus sa iau fasole ca sa fac mâncare. Când am venit acasa am intrebat fata unde este si mi-a spus ca s-a dus in gradina. M-am dus dupa el, crezând ca poate vrea sa manânce fructe sau sa-si ia castraveti. Dar el era spânzurat de copac cu o sfoara. I-am taiat funia cu un cutit, l-am pus jos, dar era deja mort”, povesteste Alina Tamas, matusa copilului.

Imediat a venit o cumnata a acesteia care l-a luat in brate si l-a adus lânga casa, la umbra. De spaima femeia nici nu si-a dat seama ca el se spânzurase.

„Eu am crezut ca a lesinat de la caldura. Apoi i-am vazut funia. Am sunat la Politie, a venit si ambulanta, dar n-au mai avut ce sa faca”, spunea femeia

 sursa: desteptarea.ro