Dezbatere privind elaborarea profilului investitional al comunei Faraoani

INVITATIE,

LA DEZBATERE PRIVIND ELABORAREA PROFILULUI INVESTITIONAL AL COMUNEI FARAOANI

 Vineri, 21 august 2015, ora 17:00 la sediul Primariei comunei Faraoani, se va efectua studiul de opinie pe mediul de afaceri ce vizeaza analiza nevoilor si dezvoltarea strategica a agentilor economici de pe raza comunei Faraoani.

Studiul va fi structurat in doua parti. Una presupune completarea unui chestionar cu privire la „Problemele cu care se confrunta agentii economici in desfasurarea activitatii, propuneri si proiecte pe care acestia le considera importante pentru dezvoltarea lor strategica” iar in a doua parte se vor discuta aspecte legate de conditiile ce trebuie indeplinite de catre beneficiarii eligibili in ceea ce priveste :
–    Infiintarea de exploatatii agricole, infiintarea de livezi, culturi de vita de vie si plante tehnice;
–    Achizitionarea atat a utilajelor agricole (tractoare si accesorii, combine, motocultoare, etc.) cat si a utilajelor non agricole;
–    Achizitia de animale;
–    Infiintarea si dezvoltarea activitatilor non agricole in mediul rural (echipamente pentru prestari servicii, productie, etc.)

Foarte important!!!

In cadrul intalnirii consultantii vor raspunde intrebarilor dumneavoastra cu privire la posibilitatile de finantare  prin Planul National de Dezvoltare Rurala 2015-2020. De aceea avem rugamintea sa pregatiti un set de intrebari in acest sens.
   Va rugam sa tratati acest studiu cu mare seriozitate intrucat rezultatele acestuia vor veni in sprijinul activitatii de depunere a proiectelor cu finantare nerambursabila din cadrul grupului de Actiune Locala din care comuna Faraoani face parte.
     Sunt asteptati toti cei care doresc sa dezvolte o afacere pe raza comunei Faraoani.

ADMINISTRATOR PUBLIC,
            CRISTINA CIURARU PAL