Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

www.valeamare.ro sectiunea Mica PublicitateUrmatoarele  conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.valeamare.ro  si utilizatorii sai.

    Termenul "Site" reprezinta site-ul www.valeamare.ro si administratorii sai
    Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.valeamare.ro
    Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

    Acceptarea conditiilor

    Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile afisate. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor.  Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului, pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

    Descrierea serviciilor
 
 Atentie!! Sectiunea Mica publicitate este destinata doar persoanelor fizice/juridice care locuiesc in comuna Faraoani ori au legatura cu aceasta comunitate. Toate anunturile ce nu au legatura cu aceasta comunitate nu vor fi publicate!!

    Sectiunea Mica Publicitate din cadrul www.valeamare.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite in diverse domenii si de a cauta prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.
    Toate anunturile publicate de catre Utilizatori vor fi afisate numai dupa aprobarea Administratorului www.valeamare.ro ori a unui membru din echipa www.valeamare.ro .   Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa www.valeamare.ro  isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

    Optiunea "Extra Anunt"

    Optiunea extra anunt nu este gratuita. Aceasta optiune ofera posibilitatea Utilizatorului de a promova anuntul direct pe pagina principala a site-ului www.valeamare.ro cu ajutorul unui Banner publicitar care la apasare va duce direct catre anuntul introdus de Utilizator in sectiunea Mica Publicitate.
  Administratorul www.valeamare.ro isi rezerva dreptul de alege si posta acel banner oriunde doreste avand doar obligativitata de a afisa Bannerul in prima pagina a site-ului. Valoarea platita pentru un anunt promovat si respins din cauza nerespectarii Termenilor si Conditiilor www.valeamare.ro nu va fi restituita

    Dreptul de autor

  Informatiile publicate pe www.valeamare.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al administratorului www.valeamare.ro
    Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

    Norme de utilizare

   Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand  Utilizatorul posteza materiale, afirma, sustine si garanteza ca detine toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorda catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmite catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
   Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
   Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului si nepublicarea anuntului.

    Limitarea raspunderii

   In niciun caz www.valeamare.ro si Administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:
 - erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului;
 - vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul  www.valeamare.ro si continutului publicat;
 - orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;
 - orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin intermediul ww.valeamare.ro.  Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.

    Clauza privind competenta judecatoreasca

   Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

    Incheierea acordului

   Administratorul www.valeamare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea,isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

   REGULI DE UTILIZARE

 Poti adauga anuntul tau nou si cauta anunturi in sectiunea Mica Publicitate  tinand cont de urmatoarele reguli:

   Doar un singur anunt

    Ai voie sa postezi acelasi anunt cu continut si imagini unice o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!

    Anuntul postat va fi afisat 90 de zile!

    Un singur bun/serviciu

   Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu. Fiecare bun/serviciu trebuie incadrat la categoria corespunzatoare.

    Majuscule

   Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.

    Titlul anuntului

   Titlul anuntului trebuie sa reflecte bunul/produsul comercializat. Anunturile cu titlul: oferta, vanzare, urgent sau altele de acest gen nu vor fi publicate.

    Categoria corecta

   Poti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul www.valeamare.ro sectiunea Mica Publicitate.
   
    Descriere

   Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate. Imaginea nu trebuie sa faca direct trimitere catre o firma, sa fie imagine tip catalog/revista, sa contina numai informatii despre vanzator (numar telefon, adresa e-mail, website) sau altele de acest gen.

    Pret

   Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completeaza in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explica in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

    Bunuri si produse

   Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

    Servicii

   Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

    Imagini

   Prin incarcarea imaginilor pe www.valeamare.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.

    Animale - vezi Legea privind protectia animalelor

   Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.

    Caracterul anuntului

  Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat.

    Anunturi discriminatorii

   Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate.

    NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.
           

valeamare.ro