Vineri, 19 Aprilie 2013 14:55

Implica-te!

Written by 
Rate this item
(2 votes)

              Implica-te!

     Cautam colaboratori : reporteri, redactori si fotografi.
 De ce ai vrea sa te implici intr-un proiect ca www.valeamare.ro ?

  Poti fi si actor, nu doar spectator. Vei fi parte din grupul nostru, care se implica activ in comunitate, pe care o poate sustine cu adevarat, atat prin informarea completa si corecta, cat si prin activitatile pe care le vom sustine. Putem invata impreuna si ce invatam punem in slujba comunitatii iar asta ne face sa ne simtim acasa oriunde am fi.

    Nu trebuie decat sa vrei sa faci ceva pentru comunitatea ta. Vei avea posibilitatea de a lucra (cu placere) intr-o echipa de oameni, cu experienta in domeniul online si media. Experienta nu este obligatorie, nu ne-am nascut cu ea...dar se va rezolva in timp. Nu conteaza unde te afli cat timp stii sa te folosesti de un aparat foto,un calculator si ai acces la internet. Nici acestea nu sunt obligatorii,orice stire,idee,fotografie sau altceva legat de comunitatea ta se poate transmite direct socializand la un pahar de suc. Nu exista un birou, nu exista un program de lucru.

    Obtii un internship. Internship, activitate extracuriculara,practica sau cum vrei sa-i zici care la final se cheama experienta. Vei invata lucruri noi, atat de la colegi,de la persoanele cu care vei lua contact cat si de la tine prin faptul ca iti  folosesti abilitatile pentru a crea ceva util comunitatii si membrilor ei.

    E haios. Ai posibilitatea de a participa la evenimentele preferate ca fotograf sau jurnalist. Poti  fi reprezentant al unui partener media, nu doar un simplu spectator. Presa, cu alte cuvinte poti vedea comunitatea in care traiesti de aproape si o poti arata celorlalti prin materialul final publicat de tine

   Daca esti interesat trebuie sa stii si sa intelegi ca asa cum tot ce am facut si facem de sapte ani nu se termina cu remuneratie fananciara.  Noi am investit si investim incontinu atat timp cat si resurse financiare pentru a tine aceasta pagina si a fi cat mai actualizata pentru toti cititorii ei, fii ai satului sau nu.

   Daca esti interesat(a) poti lua legatura cu noi folosind formularul de contact de pe site ori adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Read 13166 times Last modified on Joi, 11 Februarie 2016 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro