Sâmbătă, 04 Iulie 2015 00:25

Perspective

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Ce perspective de dezvoltare are Comuna Faraoani ?

  De la an la an, comuna se dezvoltă şi se modernizează, aici având loc o serie de investiţii necesare desfăşurării în bune condiţii a vieţii social-economice.

      De-a lungul timpului, au fost implementate la nivelul comunei atât proiecte europene, cât şi guvernamentale, proiecte utile pentru comună, pentru cetăţeni, pentru dezvoltarea continuă a comunei.

   În momentul de faţă, în comuna Faraoani  se implementează o serie de proiecte importante pentru viaţa social-economică a acestei unităţi administrativ-teritoriale, dupa cum urmeaza:

 

  • ” Modernizare drumuri comunale şi locale, comuna Faraoani, judetul Bacău”, (S-a incheiat Contractul de achiziţie publică de lucrări, urmează sa demarăm în cel mai scurt timp, execuţia lucrării)
  • “Extinderea sistemului public de canalizare a apelor uzate, menajere în comuna Faraoani, judeţul Bacău” ( Se lucrează la lansarea procedurii de achiziţie publică de lucrări)
  • Extinderea sistemului public de alimentare cu apă,  în comuna Faraoani, judeţul Bacău” ( Se lucrează la lansarea procedurii de achiziţie publică de lucrări)

 

    In perspectiva imediat urmatoare , odată cu lansarea Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, vizăm lansarea urmatoarelor proiecte:

                                            

-” Modernizare drumuri  de interes local , în comuna  Faraoani  ”,

-” Modernizare drumuri agricole de exploatatie , în comuna  Faraoani ”,

-” Infiinţare creşă, in comuna Faraoani ”

 

     De asemenea, inteţionez să fac demersurile legale pentru Reinfiinţarea satului Valea Mare şi introducerea în Nomenclatorul localităţilor din România, dat fiind desfiinţarea abuzivă a acestuia de către regimul comunist.

       Momentele de transformări majore trebuie să se regăseasca, cu precadere,  în recăpătarea  identităţii locale,  sugrumat de vechiul regim, satul Valea Mare fiind parte a comunei Faraoani si avand statutul de sat în cadrul comunei.

       In iniţiativele mele, sper să ma bucur de susţinerea organizată a factorilor responsabili dar şi a comunităţii locale în slujba căreia sunt cu mintea si cu sufletul .

 

ADMINISTRATOR PUBLIC,

CIURARU-PAL CRISTINA

Read 3696 times

1 comment

  • Comment Link CELI Vineri, 16 Octombrie 2015 12:35 posted by CELI

    VA ROG SA PROPUNETI O DEZBATERE IN LEGATURA CU SERVICIILE MEDICALE DIN VALEA MARE. DACA CETATENII SUNT MULTUMITI DE ACESTE SERVICII.MULTUMESC.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro