Frumoasa Seara Impreuna

Sarbatoare frumoasa, parca mai frumoasa ca niciodata. Cu mic cu mare, de aproape ori de departe veniti, cetatenii comunei Faraoani  s-au adunat la ceas de bucurie si au petrecut asa cum numai noi stim sa petrecem.

Alaturi de solistii de muzica  populara, Ansamblul Folcloric Ecoul din Vale si de aspirantele la titlul de solista de muzica usoara si populara cei prezenti au cantat,dansat,glumit cu prieteni de mult plecati , au trecut pe  la standul cu sarmalute dar si la cele cu  bunatati pregatite pe gratar.

Au fost premiati cei ce au facut 50 de ani de casatorie si cei ce si-au pus o mica „amprenta” pozitiva in comunitatea noastra. Nici  adolscentii nu au fost uitati ,bucurandu-se de o discoteca in aer liber iar la final toti cei prezenti s-au bucurat de un frumos foc de artificii.

Din vanzarea sarmalutelor s-au adunat 620 lei, suma ce a fost donata Ansamblului Ecoul din Vale pentru sustinerea acestor tineri minunati.

Multumiri  organizatorilor , echipei tehnice ,agentilor economici prezenti , tuturor celor prezenti la aceasta  sarbatoare frumoasa si special Cristinei Ciuraru Pal pentru tot efortul depus ca totul sa decurga asa cum trebuie.