Proiect amenajare grup sanitar la Gradinita nr. 1 Faraoani

Cu ceva timp in urma am fost oprit de un amic si intrebat ce parere am despre articolul lui intitulat „Gradinita taraneasca” , postat pe faraoani.ro. La  acea data nu citisem articolul si nu am putut decat sa ascult  si sa nu spun prea multe fiind in necunostinta de cauza.

La cateva zile am inceput sa primim pe e-mail sau mesaje private pe retelele de socializare diferite opinii sau intrebari legate de acest subiect si de faptul ca de ce nu se publica nimic si aici. In principiu nu publicam stiri legate de Faraoani datorita faptului ce exista deja o pagina media pentru Faraoani si nu are rost sa dublam stirile.

Dupa  discutii cu cativa parinti care au copii la acea gradinita, parinti care au participat si  la sedinta  in care au fost prezenti doi reprezentati ai primariei si care s-a cam transformat in campanie electorala  cand unul dintre parinti care este si consilier a inceput sa-si  tina discursul cu „de ce nu faceti”, „ce ati facut” etc dar care nu a fost in stare sa completeze o simpla cerere si aproape a fost data afara de ceilalti parinti, dupa discutii cu cativa profesori si apoi cu administratorul comunei, Cristina Ciuraru Pal, am inteles ca de fapt a fost o mica furtuna intr-un pahar cu apa.

Constructia grupului sanitar a fost aprobata de Consiliul Local inainte de  publicarea articolului respectiv, proiectul  pentru modernizare era in lucru, grupul sanitar uramand sa fie construit si  prevazut conform normelor in vigoare , valoarea investitiei fiind de 50.000 inclusiv TVA. Valoarea investitiei nefiind foarte mare se va incerca implicarea unei firme locale pentru constructie si amenajare . Deoarece sunt cateva firme de profil cu experienta in Faraoani, acestea vor avea prioritate.

Multumim frumos celor ce au fost deschisi si au dorit sa discute cu noi, de asemenea multumim frumos si celor ce nu au dorit sa discute cu noi dor pentru ca nu facem parte dintr-un partid.